ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Учебно-практически семинар „Твоят нов помощник - СТРЕС!”

В съвременния свят практически всеки е подложен на стрес. Научните изследвания включват в списъка на заболяванията, предизвикани или засилени от стреса, затлъстяването, сърдечно-съдовите проблеми, болестта на Алцхаймер, диабета, стомашно-чревните заболявания и астмата. Стресът води до намаляването на имунната защита и повишава риска от инфекционни заболявания. Стресът нарушава съня и разрушава нервната система. Стресираните хора често губят контрол над своето поведение и емоционалните реакции и влошават отношенията си с другите хора. По данните на социологическите и медицинските изследвания, смъртността при хората, преживели силен стрес, се повишава с 30 %!

Стресът е пагубен за нас – как да се справим с него?!

Добрата новина е в това, че стресът може да бъде контролиран, че ние можем да се разтоварваме от стрес и дори съвсем безопасно да го използваме за повишаване на качеството на нашия живот!

Тези възможности ще бъдат използвани по време на новия учебно-практически семинар „Твоят нов помощник – стрес!”, разработен и провеждан от психолога и психотерапевт Ирина Недялкова.

 Програмата на семинара е разпределена на 9 астрономически или 12 учебни часа в рамките на 3 последователни дни – петък, събота и неделя. Всеки ден на обучението участниците ще получават практическа помощ за разтоварване от стреса, ще научават принципите на правилната организация на живота, ще подобряват своята стресоустойчивост с помощта на тренировки и упражнения и най-важното, ще практикуват използването на стреса за развитието на своята сила и комуникативност!

Учебно-практическият семинар „Твоят нов помощник – стрес!” ще се проведе в гр. София на 6, 7  и 8 февруари 2015г. Записването за участието е предварително. Цената за 1 участник е 120 лв. За 2-ма и повече участници от едно учреждение или семейство се предвиждат отстъпки от цената. При повторно посещаване на семинара се заплаща 60 % от общата цена. При заплащането в деня на началото на семинара цената се увеличава с 20%. Заплащането се извършва по банков път на сметката на Центъра за личностно и професионално развитие „Интеншън скуул” след предварително уточняване на свободните места. Свържете се с нас на тел +359 888 81 11 17.

Използвайте това, с което природата ни е дарила, а науката е намерила начин за неговия контрол и приложение!

 

 

Обучения

Начало Курсове Програми за жени Учебно-практически семинар „Твоят нов помощник - СТРЕС!”