ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ЕФЕКТИВНОСТ

Ефективно решаване на проблеми, свързани с неправилна самооценка

 

 

Омръзна ли ви да отстъпвате, да преглъщате, да се отказвате от своите планове, да се страхувате и да проточвате нещата и времето от своя живот? Тогава замислете се за своята самооценка и заповядайте на семинара за решаването на тези проблеми:

„КАК ДА УКРЕПИМ СВОЯТА САМООЦЕНКА И ДА СПРЕМ ДА СИ ПРЕЧИМ В ЖИВОТА“.

Програмата на семинара ще включва отговори на следните въпроси:

  1. Защо ни пречи лошата самооценка и как разрушава живота ни:

често зад лошия късмет или негативната реакция на другите стои нашият собствен проблем с лошата самооценка. Семинарът ще ви даде по-широк и обективен поглед върху проблемите във вашия живот и методите за тяхното разрешаване.

  1. Нивото на вашата самооценка може да е по-различно от вашите представи:

понякога оценяваме поведението си като ефективно, но всъщност безоснователно отстъпваме пред проблемите, понякога страдаме от прекомерно завишените си  очаквания и перфекционизъм...  Професионалното тестиране на характера ще  ви помогне да осъзнаете истината: кога сте изправени пред наистина сложни обстоятелства и кога просто се предавате заради ниска самооценка.

  1. Това самооценка ли е или спомен за чужди проблеми:

вече всички знаем, че първите седем години неосъзнато формираме базови убеждения за себе си и света. Това могат да бъдат като случайни проблемни ситуации, в които попадаме, така и постоянен стрес поради проблемно поведение на близките и значимите за нас в този период хора. Годините летят, опитът ни нараства, но детското мнение за себе си остава непроменено! В хода на обучението вие ще успеете да намерите негативните неосъзнати убеждения, да оцените тяхната справедливост и да се справите със своя вътрешен враг, който спира вашето движение напред.

  1. Наистина ли оценяваме това, което познаваме:

всеки от нас е едно  уникално творение на Природата, а тя е много внимателна към своите ресурси – и винаги създава само това, което носи полза. Колко често не успяваме да намерим своето истинско призвание само защото сме убедени в предимството на качествата на другите, без да познаваме своите предимства! На семинара вие ще се запознаете с основните типове характери и тяхното истинско предназначение за изграждането на успеха на цялото човешко съобщество. Ще разберете, какво предсавлявате от себе си и какво е вашето предимство пред другите хора.

  1. Много ли искаме от живота, че се страхуваме да ни откаже:

как да избираме своите цели, как да преценяваме тяхната истинност и реалистичност, как да не се превърнем в празни мечтатели или обикновенни подражатели и как да следваме своя курс в бурното житейско море – това са въпросите, на които ще успеете най-после да отговорите като резултат на това обучение.

  1. Нека да фрмираме новото убеждение за себе си и да го изпратим в дълбините на своята личност:

мъдреците казват, че хората правят грешки заради липсата на нужната информация. Сега вие можете да използвате информацията, която получихте по времето на семинара, и да си кажете обективно , че това, което представлявате от себе си е достойно за уважение, помощ, обич и реализация. Няколко специални техники ще ви помогнот да интегрирате това убеждение в своето подсъзнание, така че да промените своето ежедневие към повече радост и успех!

  1. Да помогнем на другите да приемат нашата промяна и да я закрепим още повече:

Колко често се предаваме, защото другите отказват да повярват в нашите планове?! Ще ви разкажем как да презентирате себе си и своите убеждения за да получавате подкрепа на хората и да им помагате да вярват в вашия общ успех!

Това обучение ще ви даде възможност да се разделите със своите съмнения по отношението на безусловната ценности и актуалност на вашия живот и по този начин ще ви отвори нови пътища и възможности в живота! Ние ще ви помогнем с удоволствие да го постигнете!

Семинарът ще се проведе на 5 август в гр. София в Руския културно-информационен център на ул. Шипка 34.

Началото на семинара е 10-00.

Условието за участие е предварително записване с внасянето на такса за участие  60 лв до 3 август включително и 75 лв в деня на семинара.

По всички въпроси относно участието в семинара можете да се консултирате на тел. +359 888 81 11 17.

 

Ще се радваме да бъдем заедно по време на вашето вълнуващо пътешествие към себе си!

 

Учебно-практически семинар „Твоят нов помощник - СТРЕС!”

В съвременния свят практически всеки е подложен на стрес. Научните изследвания включват в списъка на заболяванията, предизвикани или засилени от стреса, затлъстяването, сърдечно-съдовите проблеми, болестта на Алцхаймер, диабета, стомашно-чревните заболявания и астмата. Стресът води до намаляването на имунната защита и повишава риска от инфекционни заболявания. Стресът нарушава съня и разрушава нервната система. Стресираните хора често губят контрол над своето поведение и емоционалните реакции и влошават отношенията си с другите хора. По данните на социологическите и медицинските изследвания, смъртността при хората, преживели силен стрес, се повишава с 30 %!

Стресът е пагубен за нас – как да се справим с него?!

Добрата новина е в това, че стресът може да бъде контролиран, че ние можем да се разтоварваме от стрес и дори съвсем безопасно да го използваме за повишаване на качеството на нашия живот!

Тези възможности ще бъдат използвани по време на новия учебно-практически семинар „Твоят нов помощник – стрес!”, разработен и провеждан от психолога и психотерапевт Ирина Недялкова.

 Програмата на семинара е разпределена на 9 астрономически или 12 учебни часа в рамките на 3 последователни дни – петък, събота и неделя. Всеки ден на обучението участниците ще получават практическа помощ за разтоварване от стреса, ще научават принципите на правилната организация на живота, ще подобряват своята стресоустойчивост с помощта на тренировки и упражнения и най-важното, ще практикуват използването на стреса за развитието на своята сила и комуникативност!

Учебно-практическият семинар „Твоят нов помощник – стрес!” ще се проведе в гр. София на 6, 7  и 8 февруари 2015г. Записването за участието е предварително. Цената за 1 участник е 120 лв. За 2-ма и повече участници от едно учреждение или семейство се предвиждат отстъпки от цената. При повторно посещаване на семинара се заплаща 60 % от общата цена. При заплащането в деня на началото на семинара цената се увеличава с 20%. Заплащането се извършва по банков път на сметката на Центъра за личностно и професионално развитие „Интеншън скуул” след предварително уточняване на свободните места. Свържете се с нас на тел +359 888 81 11 17.

Използвайте това, с което природата ни е дарила, а науката е намерила начин за неговия контрол и приложение!

 

 

Нежната сила - уникален тренинг за жени

Всяка жена притежава собствена уникалност. При някои това се забелязва веднага, но при други, уникалните качества са скрити в дълбините на душата, притиснати под тежестта на съмненията, отговорността, разочарованията и самотата...
Често, без дори да си даваме сметка, се въвличаме в игра не по нашите правила в един свят, управляван от мъже... Следваме измислени идеали и се изгубваме все повече и повече. Затова не намираме нито истинския си път, нито собствения си начин за реализация. Проваляме взаимоотношенията си с другите, губим си времето, вместо да вървим нагоре, преминаваме през живота с горчивината на разочарованието и усещането за несъбудени и скрити възможности...

Ние ви предлагаме професионално съдействие на психолог Ирина Недялкова, преподавател с дългогодишен опит в провеждане на оздравителни учебни програми и тренинги за личностно и професионално развитие.
На базата на своите обширни познания в психосоматиката, поведенческата психология и психологията на личността, тя създава уникална учебна програма за жени „Нежната сила”, където в конкретен вид с помощта на практически техники и упражнения помага на участничките за кратък срок да извършат дълбока позитивна промяна, както в своята психика, така и в своя живот.

Вместо обичайните теоретични съвети на психолозите, вие на практика ще се научите как да преборите проблемите на века:

-    потиснато самочувствие;
-    ниска самооценка;
-    висока тревожност и раздразнителност;
-    бърза уморяемост;
-    ниска мотивация за живот;
-    проблеми в общуването и изграждането на взаимоотношения в семейна или делова среда;    
проблеми в кариерното израстване;
-    постоянен недостиг на време и средства;
 неудовлетвореност в интимната сфера.

 Тези практически методики ще бъдат освен атрактивно поднесени, но и полезни за всяка будна жена, не спряла да търси възможностите за по-добро личностно развитие и начините за реализация на своите планове!

 


   Теми на обучението:

-         от какво зависят успехът и реализацията на една жена;
-         природните способности на участниците, как да ги използваме и причините за предишните несполуки;
-         формиране и реализиране на конкретните стратегически и тактически цели за по-добър живот;
-         повишаване на вътрешната самопреценка и подобряване на външната визия;
-         подобряване на взаимоотношения в семейство, колектива и интимния партньер;
-         подобряване на състоянието на здравето и повишаване на жизненност и ефективност;
-         основните принципи на ефективното планиране и организацията на времето, усилията и парите;
-         упражнения за:
·        Укрепване на тялото и неговото енергийно състояние;
·        Повишаване на жизнения тонус и позитивно отношение към живота;
·        Решаването на проблеми в интимна сфера, подобряване на функционирането на   интимните органи ;
·        Подобряване на кожата на лицето;
·        Промяна на чертите на характера, укрепване на личния имидж;
·        Изграждане на хармонични взаимоотношения в семейна и делова среда;
·        Изграждане на ценностната система и планиране на време и финанси;
·        Развитие на памет, концентрация, внимание и творческо креативно мислене.

 Как се постигат резултатите?

Чрез динамичен групов тренинг с използване на мини - лекции, тестиране, самоанализ, визуализации, гимнастики, масажи, упражнения и индивидуални консултации.
 
Кога и къде се организира?
 
В градове София, Пловдив и Варна.
 
Как да се включа за участие в програмата?
 
С предварително записване и предплащане на 50 % от такса за участие.
 

Занятията ще се провеждат в 2 последователни дни по 6 часа с 1 час обедна почивка;
Такса за участие: 100 лв.;
Начало на курса можете да видите ТУК;

Телефон за контакти +359 888 811 117. 

А сега малко повече подробности!  

„Нежната сила”

Вървиш навела глава, ръцете ти вероятно са заети с пазарски чанти, а главата, разбира се с мисли – сега ще сготвя вечерята, после ще се погрижа за децата, ще поизчистя и ще легна рано. Утре в 7 е първата ми среща в работата, а и онова заседание... И така мисъл след мисъл, ден след ден, нощ след нощ. Живот след живот?... Жалко, но нямаш няколко живота! Точно този е твоят, тук и сега! Не е ли време да откриеш смисъла, хармонията и спокойствието, да усетиш нежната сила, че си жена, да обикнеш повече себе си и заслужено да вдигнеш глава?

Бъди себе си!
А сега си представи, че си на едно красиво място... Измисли си го, създай го специално за себе си, възнагради се с него! Там ти си очарователна, изключителна, неповторима. Ти чувстваш как природата е дала точно на теб силата и изкуството да обичаш и да бъдеш обичана, да създаваш деца и да се грижиш за тях, да бъдеш муза и да твориш, да си кралица и да управляваш света! Усети ли? Харесва ли ти?
Заедно можем да направим това красиво място твой истински дом. Професионални тестове ще ти покажат кръгло ли е твоето колело на живота или в него доминира нещо за сметка на другото. Ще получиш ценни насоки за професионално определяне, оценка на твоя темперамент и характер, определяне на твоите потребности. Стилист ще те посъветва как да подбереш гардероба и цялостната си визия не само с оглед на външния вид, а и на вътрешните подсъзнателни потребности. И в резултат на това, ще сияеш!

Бъди силна!
Овладей въздуха, водата, огъня и земята, подчини ги на своите цели, накарай ги да те изпълнят с хармония. Специални техники и упражнения ще ти помогнат да бъдеш здрава и уверена, да се почувстваш силна и независима.

Бъди богата!
И понеже знаем, че битието определя съзнанието, ще получиш полезни, практични съвети как да управляваш финансите в семейството, за какво и как е разумно да харчиш, от какво и как би могла да печелиш... Това ще те направи по-богата във всеки един смисъл на думата.

Бъди разумна!
Жените често сме романтично лекомислени и преди да преценим добре ситуацията се хвърляме в нея, а това води често до разочарования и болки за цял живот. Има начини да ги избегнеш- като се научиш да гледаш реалистично на живота, да анализираш всяка ситуация, всяка мисъл чрез фактите, които я потвърждават или опровергават. Няма да отнеме толкова време и усилия, колкото лекуването на наранена душа, нали?

Бъди обичана!
Осъзнавала ли си, че проблемите в любовта и несподелената любов всъщност често са резултат от твоето лично нехаресване и неуважение. А умееш ли самата ти да даваш безусловна любов? Отговорила ли си си на въпросите: заради какво се обичаш и как си го показваш, зачиташ ли собствените си интереси и грижиш ли се добре за себе си? Попитай се сега: какво би харесала в един мъж... Ще се окаже, че точно тези качества липсват в твоя собствен характер. Повярвай, ти можеш да го усъвършенстваш!
А чувала ли си за славянска магия за любов? Знаеш ли как да накараш само чрез концентрация и мисъл мъжете да те забелязват и желаят? Умееш ли да използваш силата на центровете в женския организъм – точките на страстта, копнежа, майчината обич, кокетството, любовта, романтиката? Извън всякаква мистика, съществува комплекс упражнения, които те правят съблазнителна и уверена.

Бъди здрава!
Всички знаем: здрав дух в здраво тяло. Ако душата ни боледува, рано или късно това разболява и тялото. Щом сме решени на промяна обаче, няма невъзвратими неща и няма болка без лек. Освен промяната в нагласите и целите, ще ни трябва и промяна за тялото. 18 древни магически упражнения „Червеният дракон Ци Гун” помагат на дишането, гъвкавостта, женствеността, енергичността и дори на зрението. Отнемат само 15 минути, а дават сила, самочувствие и здраве за цял живот.

Бъди спокойна!
Животът стана сложен и динамичен, често се чувстваме безсилни пред проблемите, объркани в решенията и...безкрайно уморени. Никой не е казал, че животът е безпроблемен или лесен, но има начини да противодействаш на напрежението и стреса като запазиш увереност, спокойствие и оптимизъм дори при сложни ситуации. Като откриеш хармонията и силата в себе си... Като знаеш как да степенуваш по важност задачите си. Като създадеш своя женски кралски щит срещу проблемите по пътя към мечтите си и ги сбъднеш! Като не забравяш нито за миг – точно на теб е дадено най-силното оръжие на земята – нежната сила. Използвай я!

„Спечели пари и свободно време”

Дойдоха времена, в които жените трябва да се справят успешно с много повече неща от майчинството и въртенето на домакинство. За самите нас днес, да си стоим вкъщи съвсем не е достатъчно. Стремим се да се съревноваваме с мъжете при отговорни професии, при взимане на категорични решения, при заемането на високи постове... И често пъти го постигаме – колко министерски кресла за заети от жени, при това не само у нас.
Ако искаш да разбереш не само тънкостите във владеенето на парите, но и в разпределянето на времето, през което да ги изкарваш, тази програма е за теб! Лесни и удобни, научно и практически подтвърдени похвати ще ти покажат възможностите за набавяне и увеличаване на най-важните жизнени ресурси – парите и времето. С нас ще укрепиш и увеличиш жизнената си енергия, при пълно съобразяване с психическите и физиологически женски особености. И още – ще те научим как да създаваш взаимоизгодно сътрудничество при реализация на поставените задачи.
Тези знания и умения ще те направят значително по-свободна и ще ти позволят да реализираш смело и успешно своите жизнени намерения!

„Най-обаятелната и привлекателната"

Всяка жена заслужава да се чувства така! Това ни е отредено от природата. А щом се почувстваш най-обаятелната и привлекателната, по-лесно ще се реализираш в една от най-важните житейски роли – тази на любовница и съпруга.
Ние ще ти помогнем да разбереш:
Как да покажеш вътрешната си красота и как да подобриш външната.
Как да избереш, привлечеш и да задържиш един мъж – спътникът в живота.
Как да намериш силите за успех, да развиеш енергетиката на тялото и да контролираш емоциите.
...Както и някои практически хитринки от десетки поколения жени от цял свят, успели да направят щастливи себе си и своите избраници.
Създаването на щастлива и силна двойка е задачата на това обучение. Искаш го за себе си, нали?


 

 

 

 

 

 

 

Управление на емоциите

Нашите емоции оказват въздействие върху всяка клетка на организма. Различни неприятности и притеснения могат да предизвикат в нас нервна превъзбуда, която ще повлече след себе си допълнителни осложнения в живота... Чувството за подтиснатост, напрежение, безпокойство, които често изпитваме по време на работа, могат да нарастват, като снежна лавина. Всеки си има своите източници на напрежение, но всеки стига до един и същ резултат – усещането за „изтискване”, „смачкване”, „отвращение към живота”...

Затова днес е успешен този, който се научава да постига оптималното си работно състояние – когато тялото е свободно от излишното напрежение, мислите са настроени позитивно и концентрирани в текущия момент, духът е изпълнен с увереност, а умът е ясен и работоспособен.

За тази цел ние ви предлагаме практическо бизнес обучение

УМЕНИЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛЕН КОНТРОЛ

ИЛИ КАК ДА ОСТАВАМЕ СПОКОЙНИ И ПРОДУКТИВНИ В ТРУДНИТЕ СИТУАЦИИ

В резултат на това обучение вие ще се научите:

-          да отстранявате натрупанния негатив и да премахвате физическото и психическото си напрежение;

-          да мобилизирате вътрешните резерви на вашия организъм;

-          да се отпускате и да възстановявате бързо и качествено своите физически и психически сили;

-          да управлявате вашите тревожни мисли и вътрешното си състояние;

-          да  отпускате обиди и негативни изживявания от своето минало;

-          да получавате нова представа за неприятните ситуации и възможност за тяхното използване в своя полза;

-          да контролирате своите емоции, мисли и поведение;

-          да използвате разумно и продуктивно своето време и своята енергия за по-добър и по-качествен живот.

Тренингът ще се провежда 10 астрономични часа.


Предварително записване на тел. +359 888 81 11 17.

Ще се радваме да ви помогнем да постигнете по-хармоничен и успешен живот!

 

 

Професионални обучения

Център за личностна ефективност
провежда професионални обучения на персонала


На всеки в днешно време е трудно да приеме себе си като пълноценен човек, без да се е доказал и разкрил максимално в професията си. А „максимално” означава първо да откриеш своето поприще, да работиш с удоволствие и без умора, а после – да видиш резултатите – реално израстване за теб и фирмата. Клиентите винаги са изисквали да бъдат посрещнати от усмихнати, обучени и търпеливи служители... И това не е непостижимо!
Какво предлагаме?
Бизнес тренинг, провеждан от специалист по приложна психология Ирина Недялкова. Отнема малко време, а служителите се научават на:
- Добра мотивация на работното място;
- Техники за личностна промяна, създаване и поддържане на позитивна нагласа;
- Техники за владеене на емоциите и постигане на пълен психо-емоционален баланс;
- Ефективно целенасочено поведение;
- Формиране на правилна ценностна система;
- Ефективно взаимодействие в екип;
- Организация и планиране на времето;
- Правилно управление в кризисни ситуации;
- Провеждане на ефективни активни и телефонни продажби;
- Водене на преговори /меки и твърди/;
- Печелившо разрешаване на конфликти;
- Възможности за скрито управление на съзнанието и манипулация;
- Бизнес- етикет и делови протокол.


Как ще го направим?
- Определяне на основните индивидуални качества на участниците и подробен анализ на резултатите с препоръки.
- Психологически тестове за професионална пригодност, емоционална устойчивост, мотивация.
- Професионално обучение по избраната тематика с използване на съвременни методически средства: мини-лекции, упражнения, дискусии, ролеви игри и др.;
- Ефективни техники за развиване на концентрация, памет, внимание, разширяване на възприятията;
- Упражнения за разтоварване и самоактивация.

Обученията се провеждат в офиса на фирмата - поръчител. В случая на наемане на специална учебна зала със заплащането на наема се ангажира фирмата – поръчител.
Програмата на занятията, както и времето за провеждане се избират спрямо възможностите и желанията на фирмата – поръчител.
Заплащането за провежданото обучение се съгласува с фирмата – поръчител в зависимост от избраната програма, количеството на участниците и учебните часове.
За контакти с нас използвайте електронната ни поща Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или  телефон +359 888 81 11 17 .

Бизнес-тренинг „Решаване на конфликтни ситуации”
На кой не се е случвало поне веднъж да загуби добра позиция в работата, да провали изпълнението на конкретна задача, да разруши семейното разбирателство, да нарани приятелите си ... само, защото се е държал като „конфликтна личност”. Не позволявай това да се случва отново в живота ти! Етикетите се слагат от хората, а лично от теб зависи кои черти от характера си ще им покажеш. За да умееш да контролираш поведението и емоциите си и още по-важното – да разрешаваш спокойно, безпристрастно и разумно ситуацията в своя полза, посети нашия професионален курс!
Какво предлагаме?
Ние ценим времето ти, затова в рамките само на един ден с помощта на тестове и практики от приложната психология ще ти помогнем:
- Да разбереш разликата между конфликт, кавга и съперничество;
- Да се научиш да контролираш емоциите си;
- Да анализираш правилно конфликтите;
- Да опознаеш възможните стратегии на поведение в конфликтна ситуация;
- Да намираш и предлагаш взаимоизгодни решения;
- Да реализираш единствената разумна - преговорна стратегия;
- Да убеждаваш и да печелиш не само преговорите, но и приятели и лоялни клиенти.
Вече знаеш, че можеш да промениш природно заложените реакции, съпътстващи конфликтите – чувството на страх и отстъплението или агресията и потъпкването... Когато използваш не емоциите, а разумът си – тогава няма да закъснеят и правилните решения!

Бизнес тренинг “Организация на времето и ефективен мениджмънт”
Мисълта, че имаш да вършиш толкова много неща понякога тежи повече от свършването на самата работа. И това e допълнително изкушeние да оставим днешната работа за утре, което пък води до чувство за поражение, недоволство от самите нас, излишно напрежение... Независимо дали сме на отговорен ръководен пост или домакинстваме вкъщи – добрата организация ни е еднакво нужна, за да не вкарваме още стрес в и без друго динамичното си ежедневие. Ако си бизнесмен, това не означава, че нямаш нужда и от разходка с приятели, нали? Или ако си се посветила да отгледаш дете, това не означава, че е дошъл края на кариерата ти. Ние ще ти помогнем правилно да съчетаеш и подредиш задачите в живота си така, че да ти остава време и настроение за всичко!
Какво предлагаме?
Защото, както знаем, времето е пари, предлагаме ти да ни отделиш само осем часа. Това време ще ти е достатъчно, за:
- Да се научиш да използваш рационално времето си и да повишиш личната си ефективност;
- Да съумееш да степенуваш задачите си по важност и да започваш от най-спешните и най-важните;
- Да помислиш как би могъл да разпределиш сред екипа или обкръжението си по-маловажните задачи.
- Да разбереш как да релаксираш и да се пренастройваш бързо и качествено от работа към други занимания и обратно.
- Да планираш винаги времето си така, че да остава и за самия теб.
- Да направиш впечатление на околните с желязната си организация, която не е навредила нито на здравето, нито на жизнения тонус, още по-малко на личния ти живот.
Специални професионални методики от практическата психология, тестове, медитативни техники и конкретни анализи на личността, ще ти помогнат да се справиш с динамиката на века и да хванеш здраво юздите на времето!

Бизнес тренинг „Стрес-контрол”
...Скоро няма излезем от икономическата криза! Безработицата расте! Българите са застаряваща нация! Ще има ли парно през зимата? Как да сме точни, при безкрайните задръствания по пътищата?... Ще ти спестим останалото, ти си го знаеш – за съжаление такива новини и мисли бълват отвсякъде не на всеки час, а на всяка минута. Накрая човек започва да се чувства като животно в клетка, лишен завинаги от свобода, спокойствие и хармония. Времената са такива, но нека не търсим оправдание в тях за изчезналия оптимизъм и загубените усмивки... И нека ги поканим отново при себе си, като се научим да контролираме ежедневния стрес. Гарантираме, че това е напълно възможно!

Какво предлагаме?
Без да губим излишно времето ти, в рамките на един работен ден, ще се научиш как:
- Да бъдеш по-устойчив на стрес.
- Да планираш ефективно времето си.
- Да разпределяш усилията си така, че да успяваш да се реализираш и да постигнеш своите цели.
- Да намираш време не само за работа, но и за качествен личен живот.
- Да поддържаш добър психически и емоционален тонус.
- Да не губиш желание за интензивно развитие.
- Да не зависиш от настроенията на хората и от обстоятелствата.
- Да общуваш без конфликти и напрежение.
- Да съумяваш бързо и качествено да си починеш и да се възстановиш.

Бизнес тренинг “Майсторска комуникация”
Насочен е към всеки, който иска да изгради по-добри и ефективни междуличностни взаимоотношения, както и към всеки, който иска да развие уменията си да убеждава другите.
Основна цел на тренинга: да се формират нагласите и уменията за безконфликтно и градивно общуване – в личната и професионална сфера, както и овладяване на базисни умения за водене на ефективни преговори и публични презентации.

Бизнес обучение “Системи за мотивация на персонала”
Насоченост към мениджърския персонал, ръководители от всички нива, специалисти отговарящи за заплащането на труда, мотивация на персонала и управление на човешките ресурси.
Основна цел на тренинг обучението: придобиване на знания и практически умения по основни направления в системата за мотивация на персонала и как могат да се използват специфичните особености на човешката психика, съвременните инструменти и методи за мотивация на сътрудниците осигуряващи тяхното ефективно използване и творческа реализация.

Тренинг – програма “ Печеливши стратегии и методи на управление в кризисни ситуации”
Насочена към ръководен и мениджърски персонал, и ръководители от всички нива.
Основна цел: правилно използване на създалата се икономическа ситуация, изработване на целенасочено и печелившо поведение в условията на икономическа криза, успешно управление на персонала и мотивация към увеличаване на приходите, правилната стратегия на продажби, организация и икономия на време, използване на специални приоми за намиране на клиенти и успешно сключване на сделки.

Бизнес тренинг “Методи за скрито управление при преговорни процеси и мотивация на персонала”
Подходящ за ръководители, търговци, мениджъри и всеки, който иска да постига своите цели без конфликти и спорове, да умее да убеждава, да насочва мисленето и действията на другите хора в желаната за себе си посока, постигайки икономия на време и сили и за двете страни.
Основна цел на тренинга: да се формират уменията необходими за безконфликтно и градивно общуване – в личната и професионална сфера, както и да се овладеят базисни умения за водене на ефективни преговори, решаване на конфликти, управление на процеса на комуникация, провеждане на ефективни публични презентации и гарантирани успехи при бизнес срещи.

Бизнес тренинг “Съвременни ефективни продажби”
Тренингът е подходящ за мениджъри и ръководни кадри, които са отговорни за обучението на новоназначени служители по продажби; за служители, които тепърва, започват да се занимават с продажби, както и за всеки, който иска да се усъвършенства в работата си в “ефективните продажби”.
Основна цел на тренинга: Да се разберат, осъзнаят и ефективно да се използват механизмите и законите, действащи в основата на процеса на продажбата, да даде сигурност и улеснение при приключване на етапа на продажбата.

Бизнес тренинг “Ефективно екипно взаимодействие”
Настоящият тренинг е насочен към всеки, който иска да подобри и усъвършенства уменията си за общуване с другите - в личен или професионален план.
Основна цел на тренинга: Повишаване на ефективността на работа на колектива чрез по-добро разбиране на общите и личните задачи и функции, формиране и отработване на ефективни умения за общуване на различни нива (хоризонтална и вертикална комуникация), правилно поведение в трудни ситуации, използване на методи за предотвратяване и разтоварване на стреса.
 

 

 

 


 
Страница 1 от 3

Обучения

Начало Курсове